quinta semana; Alcazaba Malaga, bioparc

Buenas!

Tällä viikolla on ehtinyt vaikka mitä! Oon niin mielettömän kiitollinen, että oon päässyt tälle reissulle. Oon päässyt kokemaan niin paljon kaikkea uutta niin töiden kautta kuin myös vapaa-ajallanikin. Tuttu paikkahan tää on ollut jo pari vuotta, muttei niillä aikaisemmilla reissuilla ihan kaikkea oo kuitenkaan ehtinyt. Täällä ei tosiaan tuu tekemisen puutetta. Jos vaan intoa ja energiaa riittää on aina jotain nähtävää tai tehtävää.

Töissä meillä oli tällä viikolla espanja-viikko to - to ( pe oli täällä pyhä, eli vapaa ). Maanantaina oli ainoastaan normi liikkatunnit, joten loppuviikosta pääsin vähä erilaisiin hommiin. Olin siis kutosten mukana koko viikon, tiistai meni Espanjaan liittyvien pajojen suunnittelussa ja valmistelussa, keskiviikkona oppilaat taas pääsivät esittelemään tekeleitään ja kiertämään muiden ryhmien töitä.

Kutosien aiheena oli Malagassa sijaitseva Alcazaban linna sekä Teatro Romano, joista opin itsekin valtavasti. Torstaina olikin sitten retkipäivä, jolloin lähdimme Malagaan tutustumaan näihin paikkoihin. Molemmat kutosluokat olivat mukana ja on ne vaan niin ihania! Niin helpot ja mukavat ryhmät. Maanantaina koululla oli aloitti Jasmi, luokanopettaja harjoittelija, johon myös pääsin tutustumaan Malagan reissulla!

Tetro Romano (1. kuva), Alcazaban Linna

Töiden lisäksi oon täällä käynyt paljon salilla ja muuten liikkumassa. Toki kävelyä täällä tulee paljon hyötyliikuntana paikasta toiseen liikkuessa, koska välimatkat tuntuu täällä niin lyhyiltä verrattuna suomeen. Ja mikäs täällä kävellessä näissä maisemissa! Ulkokuntosali mahdollisuudet rannalla ja muutenkin rantapaseolla lenkkeily on kyllä parasta <3


Perjantain vapaapäivä tuntui erityisen hyvältä. Menin aamupäivästä rannalle vähän nauttimaan ja tein myös kirjallisia hommia. Rannalla pystyn keskittymään ihan eri tavalla suunnitteluun ja samalla saa nauttia auringosta. Isovanhempien kanssa käytiin myös ekaa kertaa tällä reissulla churrolla ja illalla menin vielä yksillä Aperol Sprizeille Jasmin kanssa Los Brothersiin, oli tosi hauskaa!



Vaikka perjantain vapaapäivä teki todella hyvää, silti stressi painoi päälle; täällä ohjauksien suhteen sekä näyttöprosessin (jota en nyt pääsekään täällä edes tekemään) sekä Suomessa selvittelyä vaativien työ- sekä asumiskuvioiden järjestely. Mun onnekseni viime viikolla mulle ilmoitettiin, että pääsen puhelinhaastatteluun mun hakemaan PT-oppisopimus/työpaikkaan! Ja tämän viikon maanantaina se sitten jo olikin! En oikeastaan ehtinyt jännittämään asiaa ollenkaan, kun kesken 5.lk jalkapallotunnilla mulle soitettiin. Jäi epäselvä fiilikset itelle siitä, että menikö se hyvin vai huonosti, mutta pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin just niinkun oikeesti ajattelen, toivottavasti se riittää!


Asiat siis kyllä etenee, mutta epätietoisuus aiheuttaa edelleen stressiä jonka takia viikonloppu meni vähän huonoissa fiiliksissä... Onneks mentiin Tuulin ja Ellan kanssa kuitenkin Fuengirolan Bioparciin lauantaina. Mieli kirkastu hetkessä kovasta sateesta huolimatta,  kun pääsin seuraaman kaikkien niiden eläinten touhuja <3 Ihaninta oli se, että elinten olot oli tehty nii luonnon mukaisiksi kuin mahdollista. Häkkejä yms. ei käytännössä ollut juuri lainkaan ja nekin oli pyritty naamioimaan puilla jne. Harmittaa, kun en saa videoita toimimaan, ois ollu niin suloisia videoita jaettavaksi!















living my best life

3.11.

- V <3

Kommentit

Suositut tekstit